Преслава изненада феновете с “Моето слабо място”

Преслава изненада феновете с “Моето слабо място”

Август започва много ударно за Преслава, защото освен многобройните си клубни участия в различни краища на страната, тя е една от звездите на Националното турне “Планета Лято 2014”. Малко преди старта на музикалния маратон певицата изненада феновете на поп-фолка с нова песен, включена в албума “Hit Bikini 2014”. “Моето слабо място” е по текст на Мариета Ангелова, а музиката и аранжимента са на Велислав Драганински. Меломаните знаят, че точно с тези автори Преслава пожъна някои от най-големите си успехи, а песните, създадени съвместно се превърнаха във вечни хитове. Сред тях са “Дяволско желание”, “Като за финал”, “Предай се на желанието”, “Ако ще да боли”, както и дуета на Преслава с Елена - “Пия за тебе”.
Днес обичаната изпълнителка отново се доверява на Мариета Ангелова и Велислав Драганински за една по-различна и по-емоционална песен, за която феновете дискутират доста.

Веднага след като в PlanetaOfficial – официалния канал на телевизия “Планета” в YouTube се появи слайдшоу-версията на “Моето слабо място”, почитателите на поп-фолка започнаха бурна дискусия за качествата на песента и нейното въздействие.
“Песента е невероятна! Не спирам да я слушам! – пишат меломаните и допълват: “Браво, Преслава! Страхотна песен! И текстът, и песента са много хубави ! Поздравления!!!”. Въпреки заглавието на песента “Моето слабо място”, феновете са категорични: “Преслава е невероятна! Няма слабо място!”.

КАТЕГОРИИ