Преслава представи видеоклип на “Без теб”

Преслава представи видеоклип на “Без теб”

В навечерието на Коледните празници Преслава подари на феновете си официалното видео на най-новата си песен “Без теб”. Мелодията направи своята премиера на концерта “15 години телевизия Планета” и веднага спечели одобрение от феновете. Затова допринесе и оригиналното сценично представяне, в което Преслава бе сред 20 свои двойнички.
Новият видеоклип на “Без теб” отново събуди интерес сред зрителите на “Планета” ТВ и “Планета HD”, както и в Planeta Official в YouTube. По думите на меломаните, Преслава е представила нещо различно и нестандартно за проектите си до момента. За това допринесоха идеите на  Кирил Киров - Кико, познат на публиката като режисьор на Х Фактор, “Като две капки вода” и други телевизионни продукции.
Преслава работи за втори път с него, след като му се довери за представянето си на сцената на “Арена Армеец” на 22 ноември.
Зрителите ще могат да видят този спектакъл в празничната Новогодишна програма на телевизия “Планета”, а изненадата е, че Преслава е избрала “Без теб” и за “Нощта на звездите”. Музикалната програма ще получи премиера в първите минути на Новата 2017 година.

фотограф: Теди Грозданов - “Без теб”, Васил Иванов - “Нощта на звездите”, Alex Cooper Photography и Георги Божков - “15 години телевизия “Планета”

КАТЕГОРИИ