Преслава с ново амплоа в четвърти сезон на “Като две капки вода”

Преслава с ново амплоа в четвърти сезон на “Като две капки вода”

Само ден след церемонията по връчване на Годишните музикални награди на телевизия “Планета” за 2015 г, Преслава се включва в ново музикално състезание. На 3 март започва новия сезон на формата “Като две капки вода”, в който певицата ще бъде един от участниците. Преслава ще се изправи пред журито и феновете на “Като две капки вода”, за да покаже още един талант – актьорската игра.

“Обичам предизвикателствата, а и от малка мечтаех да стана актриса. Справям се доста добре с това! Най-силното ми качество е самоиронията”, споделя красивата певица, която не се страхува да излезе извън зоната на комфорта.

Още в първия епизод ще бъдат представени кадри как тя и останалите звезди се подготвят за представянето си и всеки от тях ще разкаже от какво се страхува и на какво се надява. Феновете неведнъж са били свидетели на различните артистични превъплъщения на Преслава и затова вярват в нейното отлично представяне в различни образи. Безпорният талант на певицата е доказан през годините, свидетелство за което са многобройните отличия и награди, които тя печели. Преслава шест пъти е била Певица на годината, първа е обявена за Музикален идол, а през 2014 година в Турция получи приза за “Най-добър чуждестранен изпълнител”.
Музикална компания “Пайнер”, телевизия “Планета” и всички, които обичат Преслава й пожелават успех в новата музикална надпревара.

КАТЕГОРИИ