Преслава с поздрав за феновете от Лондон

Преслава с поздрав за феновете от Лондон

Преслава публикува кадри, които успяха да изненадат почитателите й в социалните мрежи. Броени часове след рождения ден на дъщеря си Паола, изпълнителката се отбеляза от Лондон и сподели поредица от интересни снимки и видеа. Кадрите не оставиха безразлични почитателите на красивите дестинации и пътуванията, и успяха да си спечелят множество лайкове. Безспорно най-голям интерес предизвика снимката, на която Преслава позира до английската кралица Елизабет II.

“После да не кажете, че не съм пила чай с кралицата“, пошегува се звездата под публикацията от световноизвестния музей “Мадам Тюсо“ (Madame Tussauds) в Лондон, превърнал се в прочут дом на восъчните фигури на известни личности от цял свят.

Преслава сподели с феновете си и лайв видео от там, което също зантригува феновете й.

Безспорно всяка публикация на Преслава успява да привлече вниманието на сърфиращите в мрежата, но особено харесвани са постовете й с Паола. Наскоро двете отново разчувстваха всички с прекрасните моменти, които споделиха от рождения ден на момиченцето. Темата на празненството бе “еднорог парти“, като цялата украса и визия бе подчинена на нея.

КАТЕГОРИИ