Преслава събра фенове от цял свят в лайв

Преслава събра фенове от цял свят в лайв

Фенове от цял свят взеха участие  в онлайн разговор с Преслава в Instagram. Певицата използва една от възможностите, които дава социалната мрежа и се включи лайв, за да поговори в реално време с почитателите за това, кой как се чувства и какво прави по време на карантината.  Преслава призна, че самата тя смята да е отговорна и да не мърда от дома си, въпреки, че заради професията, която има, е свикнала да бъде в движение и да общува с много хора. Към виртуалната среща се присъединиха почитатели от Сърбия, Холандия, Белгия, Великобритания, Германия, Украйна, Турция, Испания и Италия, а почти всеки български град, също имаше представител в лайфа.

Cред актуалните въпроси, които поставиха феновете, бе този за новата песен на изпълнителката. Тя обаче призна, че би искала да запази изненадата до премиерата, яснота за която на този етап не може да даде. Все пак Преслава издаде, че самата тя е нетърпелива да представи новото си парче, за което преди дни, в рубриката “Задайте ми въпроси“ в Instagram, разкри, че ще е бързо.
Звездата на музикална компания “Пайнер“ сподели, че се радва, че благодарение на социалните мрежи има шанса да е по-близо до публиката и да общува с нея.
Преслава с радост споделя и част от най-ценните моменти със своето момиченце, за което разкри, че расте и щурее. Тя обеща скоро да зарадва последователите си с нови общи снимки с Паола, която вече се е научила да позира, досущ като нея.

 

КАТЕГОРИИ