Преслава се наслаждава на слънце и екзотика в Дубай

Преслава се наслаждава на слънце и екзотика в Дубай

В дните около двойния празник Св. Валентин и Трифон Зарезан, Преслава и любимият й се отправиха на ново пътешествие. От последните публикации на звездата на “Планета“ в Instagram ясно личи, че този път те са избрали като дестинация за своята романтична ваканция Дубай – едно уникално място със собствен, неповторим колорит. Точно там двойката посрещна деня на влюбените, а Преслава изненада последователите си с цветен кадър и послание, с което споделя чувствата си.

“Happy Valentine’s day! I love you!“, пише изпълнителката, а в коментар под снимката веднага се включват Ивелина Колева, Галин и още популярни лица от българския шоубизнес.


Вече няколко дни певицата се наслаждава на слънцето и екзотиката на Дубай, а в своите сторита тя разкрива как минава ваканцията й в ОАЕ. Наред с разходките край Марината и изкусителните блюда, които хапва, Преслава не пропуска да поддържа своята страхотна форма с ежедневни посещения във фитнес залата. Феновете й са категорични, че тя изглежда прелестно и всеки неин пост е истинска радост за тях.
На днешния ден – 18 февруари Преслава отбелязва 6 години от снимките на хита си “Пиши го неуспешно“. Песента, появила се официално в медийното пространство през април 2014 и до днес продължава да е сред най-популярните хитове в поп-фолка и в репертоара на Преслава с близо 7 милиона преглеждания в YouTube-канала PlanetaOfficial.

КАТЕГОРИИ