Преслава в кожата на Аксел Роуз

Преслава в кожата на Аксел Роуз

Преслава ще влезе в кожата на вокала на известната американска хард рок банда “Guns N’ Roses”, Аксел Роуз, в новия епизод на шоуто “Като две капки вода”. Тя ще изпълни парчето “Sweet Child O’Mine”, което е първият хит на групата в САЩ. Някои почитатели на певицата подозират зад това решение намесата на Фънки, който се видя принуден да признае вокалния талант на Преслава, но заяви, че предпочита да я слуша като изпълнител само на рок парчета.
Преслава влезе в четвъртия сезон на шоуто “Като две капки вода” след блестящата си изява в друго реалити, “VIP Brother”.

Първото превъплъщение на певицата в “Две капки вода” бе като безсмъртния вокал на Куин, Фреди Меркюри. Хилядите фенове на Преслава видяха своята любимка и в ролята на Лейди Гага, Риана, Лили Иванова, Васил Найденов, Криско, Таркан. Изпълнението й на песента “Simply The Best” на Тина Търнър остави без думи дори критичния Фънки, който за пръв път се преклони пред безспорния й талант.
Приятна закачка за феновете й бе появата на друга любимка на публиката, Поли Генова, в ролята на самата Преслава, макар и с рок парчето “Лъжа е”.
До края на сезона остават само няколко седмици, но каквото и да се случи до финала, Преслава спечели много нови почитатели, доказвайки универсалните възможности на своя безспорен талант.

снимки: Георги Малев, “Като две капки вода”

КАТЕГОРИИ