Преслава започва декември с горещо парти

Преслава започва декември с горещо парти

1 декември е заветната дата, на която официално открива най-новият клуб в Студентски град – Planeta by Eleven Club, София. Съвсем закономерно той ще се превърне в притегателно място не само за студентите, но и за всички жители и гости на столицата. За това гарантира звездната селекция изпълнители, която са направили от клуба.
2
Началото поставя Преслава, а партито тази вечер е заредено и с още една емоция – отбелязването на 20-годишния рожден ден на най-популярната и обичана музикална телевизия в България – “Планета”. Звездата на “Пайнер” е подготвила специална програма за откриването на Planeta by Eleven Club, която включва най-големите й хитове през годините. Наред с Преслава в клуба ще бъдат и много от звездите на музикалната компания, за да празнуват.
3
20 годишния юбилей на телевизия “Планета” ще бъде отбелязан тази седмица в много български градове, в които звездите на медията гостуват. Но кулминацията ще бъде на 4 декември в Комплекс “Приказките” край Харманли. Точно на тази дата преди 20 години музикалният канал официално стартира своята програма. Гост на тържеството отново е Преслава, а домакините са се постарали всички посетители да се чувстват прекрасно. И това не е всичко. След “Приказките” Преслава ще продължи празника на телевизия “Планета” с всички гости на Комплекс “Планета Пайнер” в Димитровград. Повярвайте, заслужава си да бъдете част от грандиозното birthday-party “20 години Планета ТВ”.

КАТЕГОРИИ