Приказен рожден ден за дъщерята на Емилия

Приказен рожден ден за дъщерята на Емилия

3 октомври е много специален ден в живота на Емилия, защото преди три години тя стана майка на дъщеричка, която кръсти Мира. Певицата отбеляза празника с емоционален пост и красива снимка:

“На трети октомври преди три години беше понеделник, слънчев и прекрасен ден като днешния. Събудих се и дори не подозирах, че точно на този ден ще се видя с моето второ слънчице. Предстоеше ми нормален преглед, а всъщност се оказа, че големият ден е дошъл. Бях щастлива и същевременно уплашена – вече знаех какво предстои. В 16.42 ч. видях и чух едно прекрасно създание, което знаех, че ще обичам повече от всичко и че ще се моля всеки ден на Господ да я пази и да я закриля...”

“Обичаме те, Мира! Ти си ни най-малкото и сладко човече в къщи. Желаем ти прекрасно детство и тази артистичност и тази прекрасна усмивка да бъдат с теб завинаги! Честит трети рожден ден, Слънчице! Целуваме те цялото семейство.”


Специално за www.planeta.tv Емилия предостави ексклузивни снимки от рождения ден на Мира, който беше отбелязан от цялото семейство в столичен парти-център. Темата на празника беше Цар Лъв, а триетажната бутикова торта също беше с образа на любимия детски герой.
Междувременно клубните участия и големите концерти на Емилия по площадите в цялата страна продължават, а програмата с балет Fame става все по-желана и харесвана от организаторите на музикалните мероприятия.

снимки: личен архив, Костадин Кръстев - Коко

КАТЕГОРИИ