“Приказките” посрещат Анелия

“Приказките” посрещат Анелия

Анелия е специален музикален гост тази събота в комплекс “Приказките” край Харманли тази събота. Певицата обещава много хубава музика и добро настроение на всички гости, избрали да празнуват с нея. Тя ще ги зарадва, както с емблематични заглавия от своя репертоар, така и с актуалните си хитове. През 2017 година звездата на телевизия “Планета” направи седем проекта, подписани с лейбъла на “Пайнер” и още няколко колаборации с други колеги. 
През февруари Анелия представи турската версия на мегахита си “Дай ми още”, като с “Unutamam” успя да излезе извън пределите на страната ни. Мелодията се нареди в класацията на най-харесваните песни в програмата на водещ музикален канал в южната ни съседка.
Дуетът на Ваня и Анелия,”За Патрона”, направи премиера през март и веднага влезе в плейлистите на DJ-те. По-късно същия месец се появи проекта на Джулия “За мене край си”, който е със специалното участие на Анелия.

Музикалният маратон за Анелия продължи и през юни, когато тя и нейният гръцки колега Kyriacos Georgiou зарадваха меломаните с темпераментно парче в две версии – на български и на гръцки език, със заглавия “Кажи ми” и “Pos Tin Ides”. Сингълът получи високи оценки от феновете у нас и в чужбина, и стремително атакува музикалните върхове. Отново през юни изпълнителката взе участие и в проекта на Устата “Leila Pala Tute”, заедно с Деси Слава и Преслава.
В началото на август орк. “Кристали” и Анелия промотираха съвместния си проект “На Маями”, а през септември певицата представи на публиката соловия проект “С тебе ми е най”. В края на годината тя успя да изненада меломаните с премиера на новото си парче “Мило мое”, представено със slideshow. Музикалните изненади от Анелия продължават и през 2018 година.

КАТЕГОРИИ