Пролет 2020 идва с хубава музика, избрана от звездите на “Пайнер”

Пролет 2020 идва с хубава музика, избрана от звездите на “Пайнер”

Днес точно в 5.49 ч. зимата си отиде и дойде пролетта. В този час Слънцето пресече небесния екватор от юг – на север, преминавайки през пролетната равноденствена точка на съзвездието Риби. Пролет 2020 е доста различна, не само за нас, българите, но и за всички хора по света. Пандемията, наречена Covid-19, промени ежедневието ни, привичките и начина ни на живот. Но не бива да позволяваме това извънредно положение да доминира и в мислите ни. Неслучайно уважавани капацитети в медицината съветват да не се страхуваме от коронавируса, защото страхът сваля имунитета. Те препоръчват да се гледа и слуша повече музика, която доставя удоволствие, а не новини и черни статистики.

Телевизионните канали “Планета” и “Планета HD” още утре стартират своята пролетна линия с хубава музика, избрана от звездите на “Пайнер”. За първи път зрителите ще могат да се докоснат до вкусовете на своите любими изпълнители, да гледат заедно с тях любимите им видеоклипове, защото тези дни е препоръчително всички да останем вкъщи, за да ограничим разпространението на вируса. “Хитове – избрано от звездите на “Пайнер” стартира утре в 11.00 часа по телевизия “Планета” и от 13.00 часа – по “Планета HD”. Но това е само началото, защото вечерта, в праймтайма, от 20.00 часа “Хитовете на звездите” продължават. Всеки ден един от най-обичаните и популярни изпълнители в България ще бъде музикалния домакин и ще споделя със зрителите песните, които харесва.

На 21 март започваме с Джена и нейната плейлиста. Преди дни певицата в компанията на своите момчета – Атанас Стоев - младши и най-малкия Атанас Стоев, заедно с Надя и Атанас Стоев от оркестър “Канарите” показаха в социалните мрежи добро настроение и как с песен борят карантината. Утре и зрителите на “Планета”, и “Планета HD”, ще гледат заедно с Джена и фамилия Стоеви избраните от нея видеоклипове.

В неделния ден с хубава музика ще ни радва Емануела. Какви видеоклипове е подбрала певицата в своята плейлиста, ще узнаем точно в 11.00 ч по “Планета” ТВ и вечерта от 20.00 часа. Със сигурност те ще допаднат на феновете на поп-фолка, защото са доста атрактивни, различни и носят позитивно настроение.
Ние Ви призоваваме да останем вкъщи. Да не се ядосваме от този факт, а да бъдем разумни и отговорни към своето здраве и здравето на своите близки и приятели. С Вас са телевизия “Планета” и “Планета HD”, с хубава музика и добро настроение.

КАТЕГОРИИ