Пролетта донесе бебе на Биляна

Пролетта донесе бебе на Биляна

С първата пролет, щъркелът донесе ново бебе в музикална компания “Пайнер“. Днес на бял свят се появи вторият син на Биляна и нейния любим мъж, Асен.

“Днес Бог ни дари с още едно прекрасно юначе, което ще промени още повече живота ни и ще изпълни дома ни с още една доза щастие... Алекс е най-щастлият батко, защото щъркелът му донесе така желаното братче“, споделя изпълнителката с много вълнение, минути след раждането.

Цялото семейство изказва благодарност на екипа на проф. д-р Асенова и д-р Чайковская от болница “Лозенец“ за изключителния професионализъм и споделя, че малкият юнак тежи 3,500 кг и е висок 50 см.

Биляна не крие, че посрещат новия член на семейството с вяра, че за него, а и за всички по света предстоят хубави дни. Малко преди щастливото събитие певицата засне и специална фотосесия, част от която днес подарява на читателите на www.planeta.tv.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят втория син на Биляна и Асен с пожелания за много здраве и щастливи моменти за цялото семейство!

 

КАТЕГОРИИ