Радко получи дългоочакван подарък за рождения си ден

Радко получи дългоочакван подарък за рождения си ден

На 29 април е роден един млад, талантлив и амбициозен изпълнител на музикална компания “Пайнер“. Това е Радко – певецът за когото музиката е най-голямата сила и вдъхновение. Убеден, че иска да предложи най-доброто на публиката, той отдаде цялото си сърце на своята кариера и на песните, които създава в месеците на пандемия. Появата на видеоклипа “Няма да те пусна“ през март показа, че през изминалата година Радко сериозно е работил не само в музикално отношение. Голямата изненада за зрителите бе визуалната трансформация, която показа певецът в лентата, както и новото начало, което постави с появата й. Още тогава Радко си пожела в месеца на своя рожден ден да има възможност да зарадва публиката и с лайв премиера на сингъла, а ето, че точно в деня на рождения му ден клубовете в цялата страна отварят врати, за да посрещнат почитателите на българската музика и звездите на “Пайнер“. Тази новина е най-големият подарък за празника на Радко, който не крие вълнението си от факта, че съвсем скоро ще бъде заедно с почитателите си.

Преди седмица изпълнителят завладя сънародниците ни в Чикаго по време на директен стрийминг от София. Онлайн концертът с участието и на Ивета, бе посветен на Лазаровден и Цветница, а отзивите на публиката бяха повече от добри. Радко обещава, че продължава активно да работи, а меломаните могат да очакват още много нови неща от него.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Радко и му пожелават да е здрав, да продължава да следва сърцето си и с лекота да сбъдва мечтите си!

КАТЕГОРИИ