Радко с нов видеоклип след рождения ден

Радко с нов видеоклип след рождения ден

Радко изпраща април с рожден ден. Младият изпълнител е роден на 29 април и днес навършва 22 години. Въпреки че не е планирал пищно парти за празника, той е сигурен, че настроение ще има и много веселба. Още повече, че личният му празник ще продължи с едно невероятно ергенско парти, на което е поканен. Негов много добър приятел е “виновникът” за събитието, а Радко обещава да зарадва всички гости и с песен.
2
Голямата новина от Радко ще се появи само няколко дни след рождения му ден. Певецът ще снима нов видеоклип в началото на май и се надява много бързо да го представи по телевизия “Планета” и пред публика. Както самият той казва: “Песента е доста избухлива и със сигурност ще има успех за предстоящите абитуриентски балове.” На феновете не остава нищо друго, освен да я очакват с оригинален видеоклип първо в YouTube канала на “Пайнер” – PlanetaOfficial, а веднага след това и в програмата на телевизия Planeta 4K.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят 22-ия рожден ден на Радко и му желаят здраве, успешна кариера и много сбъднати мечти!

КАТЕГОРИИ