Райна - гост на българско парти в Ротердам

Райна - гост на българско парти в Ротердам

Най-запалената пътешественичка сред звездите на “Пайнер“, Райна, отново тръгва на път. Този път обаче тя ще пътува заради музикален ангажимент в Нидерландия, където е поканена да бъде гост на българско парти в Ротердам тази събота. Феновете на поп-фолка у нас и в чужбина знаят, че Райна умее да се забавлява от сърце и да вдигне градуса на настроението с горещи хитове и много танци.

Освен с поп-фолк песните си, певицата е известна и със своите майсторски изпълнения на българска народна музика, а за това категорично говорят успехите, които тези нейни видеоклипове отбелязват в YouTube. Най-новото заглавие в жанра фолклор, което Райна предложи на публиката е песента “Мъка ме налегна”. Още с появата си мелодията направи силно впечатление на ценителите на българските ритми и регистрира сериозен зрителски интерес.

Същото важи и за поп-фолк проекта “Ще ти мине“, спечелил високите оценки на абонатите в PlanetaOfficial в YouTube. Именно в Ротердам сингълът ще получи своята европейска премиера, където сънародниците ни вече очакват с нетърпение Райна.

 

КАТЕГОРИИ