Райна с Куба в сърцето

Райна с Куба в сърцето

Кубинският период на Райна е към своя край, но е и началото на една безусловна любов за цял живот. Певицата щедро позволи на своите приятели в социалната мрежа да преминат през това приключение заедно с нея. Поводът за пътуването на изпълнителката до Куба бе усъвършенстването на испанския й език, но истинската причина бе нейният стремеж към откриването на нови хоризонти. Преди броени дни звездата на телевизия “Планета” започна своето дълго сбогуване с новите си приятели в Куба, с красотата на острова, с танците и с новия си домашен любимец Suerte.

Райна откри едва дишащата пухкава черна топчица и веднага побърза да сподели тази любов от пръв поглед към малкото бебе-коте, както и началото, и края на времето заедно:

“Ще живееш, въпреки всичко! Това е Suerte, който намерих едва дишащ, но аз вярвам , че ще се оправи, защото има поне още 6 живота, и една Raina, която ще се грижи за него в близките 11 дни...”

“Нашият последен ден заедно. Дано името ти носи късмет и живееш така, както си го представям... Щом преборихме всички вируси, щом учудихме ветеринарите, ще успееш и с това... Много ще ми липсваш мъниче, но моите 7 седмици изтичат... Оставам с теб в мислите си, Suertе...”

Райна сподели, че времето в Куба е минало като миг и е малко тъжна, че всичко хубаво свършва толкова бързо. Въпреки кратките срокове, мисията на престоя в Куба е изпълнена.

На 18 февруари певицата се сдоби със Сертификат по испански език за ниво C1, а под снимката със своята учителка Райна написа:

“Con mi profesora de Español. 6 седмици в училище приключиха днес, но за мен поставиха началото на една нова мечта... Липсвате ми всички и се надявам някой ден отново да споделим емоции като тези.”


Последният пост на Райна в официалната й страница е от снощи, където в горещо видео певицата танцува като никоя друга. Това е нейният начин за едно емоциолно последно сбогом с обичаната Куба:

“След като танцувах с най-добрия на дансинга, мога да обявя партито за приключено и да се върна в България. Май щеше да звучи по-добре казано така: “След като позволих на най-добрия на дансинга да потанцува малко с мен...”

КАТЕГОРИИ