Райна с изненада за почитателите на българския фолклор

Райна с изненада за почитателите на българския фолклор

Най-новият фолклорен клип на Райна, който вече е достъпен в официалния канал Planeta Folk Official, е “Калино, Калинче”. Красивите кадри се заснети в Годлево, едно райско кътче край Банско. Мелодията на песента е народна, а аранжиментът е на Димитър Динев. Почитателите на Райна отново не останаха безразлични към интерпретацията на своята любимка и я обсипаха с положителни коментари в мрежата:

“Поредната перла в македонската огърлица на Райна. Браво, за страхотния проект, музика, клип и изпълнение!”, “Много настроение и красота! Браво, Македонско девойче!”, “Слънчева песен, пъстра, свежа и зареждаща!”


Райна сподели пред www.planeta.tv, че до края на годината ще снима още четири песни, включени в албума “Тежко мина младостта”. С тяхната реализация всички мелодии, намерили място в четвъртия фолклорен проект на певицата, ще имат и своите красиви видеоклипове.

“Фолклорните ми песни се радват на доста голяма гледаемост в YouTube. “Тежко мина младостта” има близо 7 милиона преглеждания, което е своеобразен прецедент. “Защо пиеш, приятеле” наближава милиона, “Конче си изведох” и “Що е имала късмет Стамена” също. За мен е изключителна чест и комплимент за добре свършена работа факта, че албумът ми няколко месеца беше едно най-продаваните заглавия”, казва Райна.

КАТЕГОРИИ