Райна – още по-гореща и огнена

Райна – още по-гореща и огнена
Слушай в Стрийминг Платформите

Противно на твърденията, че около рождения си ден човек изпада в “Сатурнова дупка”, Райна показва, че това не е точно така. Певицата ще посрещне своя личен празник на 30 септември, а само преди няколко дни зарадва приятно феновете си с нов видеоклип “А бях ти казала”. Той вече се радва на повече от половин милион преглеждания в YouTube – PlanetaOfficial, а коментарите на меломаните са повече от ласкателни. Вече може да слушате песента и в любимите си стрийминг платформи.

Голямата изненада от Райна преди рождения й ден се оказва тайния денс-проект с хореографа Атанас Месечков, за който телевизионният таблоид “Папараци” загатна. След доста дълга пауза от залата за танци, “македонското девойче” се завръща на дансинга още по-горещо и огнено. Снимка в интернет повдига малко завесата.

“С нетърпение очаквам да Ви представя едно вълнуващо пътуване на мен и Райна през емоцията на #Flamenco #Tango & #PasoDoble #comingsoon… – написа Атанас Месечков, а звездата на телевизия “Планета” бе малко по-щедра – Благодаря на Атанас Месечков, че избра мен, за да представим красотата на латино-танците. Той е изключителен професионалист, работили сме заедно и преди, а сега мисля, че си паснахме като темперамент още повече. Щастлива съм, че с видеото, което заснехме ще подкрепя и хуманната идея на Фондация “Атанас Месечков”, категорична е Райна.


Двамата представят във видео магията на три танцови стила – Фламенко, Танго и Пасо добле, а в проекта е участвал и професионалния учител по Фламенко – Стефан Николов.

“Танците са много огнени и горещи като самата мен – откровена е Райна – Мисля, че добре се справихме и зрителите ще се насладят на темперамента, който се постарахме да им предадем.”

КАТЕГОРИИ