Различните лица на Анелия в музиката и модата

Различните лица на Анелия в музиката и модата

Анелия е специален гост в новия брой на предаването “Звездно”, а поводът е поредното модно предизвикателство в нейната кариера. Звездата на телевизия “Планета” е убедена, че всеки артист трябва да е в тясна връзка с модните течения и затова винаги, когато има покана за модни фотосесии, се чувства в свои води и дава най-доброто от себе си.

“Аз обичам стила, модата, хубаво облечените хора, които излъчват класа. Често се шегувам с моята зодия Рак, защото ние сме малко на настроения и аз не правя изключение, каквото ми е настроението, такова ми е облеклото. А сега сериозно, обичам да съм разнообразна, да обхващам различни стилове, различна аудитория, както по-сериозна, така и по-тийнейджърска, поколението на моето Ивонче. Напоследък доста често взаимствам идеи от нея и за мое огромно щастие дъщеря ми има много добър вкус за обличане”, споделя Анелия.


Певицата и водещата Петя Костуркова говорят и за музика и за невероятния успех на тоталния хит “Дай ми още”, който месеци наред оглавява музикалните класации. Анелия не крие, че е истински поласкана от успеха на турската версия “Unutamam”, която звучи в най-актуалните клубове в южната ни съседка и се излъчва в ефира на няколко турски телевизии.

“Искам да пусна още един проект, който освен в България, да се популяризира и в Турция. “Дай ми още” се върти и в Сърбия, имаше успех в България и мен това може само да ме радва”, казва още Анелия.

Тема на разговор е и актуалния дует на Ваня и Анелия “За Патрона”, който също веднага се хареса на меломаните. Изпълнителката на “Гот ми е” разказва, че е получила покана да се включи в проекта от DJ Дамян и Иво Моллов:

“Радвам се на резултата, който има тази песен. Не е това, което чувствам на 100%, но виждах, че има потенциал, за да направим тази песен успешна. За мен водещото в избора бе приятното настроение в нея, защото хората, които излизат в клубовете, искат точно това. Ваня написа много хубав текст, който е супер комерсиален.”


Черешката на тортата е новината за най-новия проект на Анелия, която дискретно повдига завесата за радост на многобройните си почитатели:

“Сега ще снимам с Людмил Иларионов - Люси новия ми клип. Поканила съм Маги Желязкова и “Мистър България” да се включат в снимките като професионални модели. Няма да правим супер мащабна продукция, иска ми се видеоклипът да има послание. Мога да кажа, че това е една темпераментна поп фолк песен, която много ми харесва и е продължение на “Дай ми още”. Това е отправната точка, от която правя 100% отклонение в новата песен - различен саунд, различни бийтове, различни ритми, много интересни неща, но е редно първо да си свърша работата и тогава да споделям с публиката”.

КАТЕГОРИИ