Различните лица на Веселин Маринов

Различните лица на Веселин Маринов

Снощи българските зрители видяха Веселин Маринов в ролята на легендарния вокалист на Whitesnake, David Coverdale. Певецът прие предизвикателството на Маги Халваджиян и предизвика истински фурор на сцената на музикалното шоу “Като две капки вода” с изпълнението на “Victim of Love”. Коментарите в официалната страница на формата във Facebook, не оставят съмнение за отличното представяне на Веселин Маринов:

“Най-яката имитация! Жестоко изпълнение - Ковърдейл е велик, с неземен глас и адски труден за имитация!”, “Еха, Веско винаги е носил рока в кръвта си! Най-добрата имитация тази вечер! Голям, безспорен талант е, много добре звучи и му стои подобен образ, глас и тембър!”

“Уникален! Къде го крие този глас? Обичам това шоу... очаквай, неочакваното!”, “Не знам, какво да кажа! Видях го в друга светлина и определено го оцених като изпълнител. Думи нямам! В този стил щях да съм му луда фенка.”

От друга страна, традиционното пролетно турне на Веселин Маринов е в своя разгар, което тази година е посветено на популяризирането на новия му албум “Представи си...”. Днес е концерта в Драматичния театър в Силистра, а още утре публиката в Русе ще може да се наслади на творчеството на шлагерния изпълнител. Поредицата от музикални срещи продължава с Трявна - 18 май, Угърчин - 19 май. На 22 май Веселин Маринов ще представи на живо песните от новия си албум “Представи си...” във Велико Търново, а на следващия ден в Горна Оряховица.

снимки: “Като две капки вода”

КАТЕГОРИИ