Роксана: Има любов, която не се забравя

Роксана: Има любов, която не се забравя

Дори и далеч от сцената в момента, Роксана успява да поддържа интереса на феновете си. Певицата често общува с почитателите си онлайн, а в социалните мрежи често споделя това, което я вълнува или пък предстои.

“Има любов, която не се забравя. Има любов, която остава завинаги..“, пише изпълнителката във Facebook, а този пост веднага прикова вниманието на аудиторията.

Оказа се, че думите са свързани с един от най-големите хитове в репертоара на Роксана – “Спомени“, в който тя пее именно за тази любов.

“Когато преди малко повече от година Ви представих “Спомени” не съм очаквала, че вие ще я оцените така високо, че тя ще спечели сърцата ви. Както знаете, музиката е моя, а в текста ми помогна голямата Мариета Ангелова. Вложих душата и сърцето си в този проект! Вие обикнахте песента от първо слушане... Вие превърнахте този проект в безапелационен хит и съм Ви безкрайно благодарна... Чувала съм и съм получавала съобщения от сръбски фенове, че песента ми е хит и там. Дори племенникът на Драгана Миркович също се свърза със нас и ме поздрави за “Спомени”, откровена е певицата.

Тя издава, че това е причина песента да получи и своя сръбски вариант със заглавие “#Казна”, в който звездата на музикална компания “Пайнер“ обединява глас с Ваня Лакатош. Роксана издава, че до края на годината предстоят още музикални изненади за почитателите й, с които се надява да ги разчувства.

КАТЕГОРИИ