Роксана показа своето щастие

Роксана показа своето щастие

За почитателите на звездите на телевизия “Планета“, техният личен свят винаги е бил обект на особен интерес. Мнозина си задават въпроса кое е най-ценното, най-специалното за любимите им изпълнители, затова Роксана повдигна завесата и откровено показа най-голямото си щастие. Тя публикува семейно фото със своя съпруг и малкия си син, придружено от хаштага щастие. И въпреки, че от снимката отсъства големият син на певицата, Даниел, той също е част от най-скъпото за Роксана – нейното семейство.

В края на август, в негова чест звездата вдигна пищен бал в Плевен, а повод бе успешното завършване на средното му образование. Преди дни певицата сподели в своите страници в социалните мрежи пълен албум от тържеството, на което присъстваха близки, приятели и колеги.

Хубавите емоции за Роксана не спират дотук. На 15 септември изпълнителката представи своя фолклорен дует с Ваня Вълкова - “Колкото Стоян бе хубав“. Песента бе приета изключително добре от публиката, а това истински зарадва певицата. Заредена с много позитивна енергия и хъс, Роксана обещава нови интересни проекти на публиката.

КАТЕГОРИИ