Роксана с предизвикателство към феновете

Роксана с предизвикателство към феновете

Роксана е сред най-активните изпълнители в социалните мрежи. Певицата често общува с феновете си, като ги прави част от своя личен и професионален свят. Днес Роксана отбеляза с емоционално послание в мрежата 3-та годишнина от сватбата си с Александър. Церемонията се състоя на 27 юли 2017 г., а няколко дни по-късно, в живота на певицата и съпругът й, се появи техният син, Александър.

“От името на щастието и на любовта, си пожелавам за нас, всичката радост на този свят. Пътят ни да е дълъг заедно и всичките ни мечти да се сбъдват с усмивка и лекота, както досега. Пожелавам си любовта ни да не среща края никога. Обичам те“, написа Роксана в своя официален Instagram профил.


Точно там певицата обяви преди дни и интересно предизвикателство към феновете си. То е озаглавено “Пей с мен“ и определено успя да ги заинтригува. Роксана обеща да направи дует с един от своите почитатели, а за целта всеки желаещ трябва да изпрати запис на свои изпълнения на живо, с продължителност минимум минута, на Viber и WhatsApp на номер 004915122109334, както и на лично съобщение в официалната й страница.

“От всички ще изберем най-добрите, докато останат трима. След това ще гласуваме и ще изберем заедно моята нова дуета половинка, с която ще запишем песен и ще заснемем клип“, споделя още Роксана.

Певицата признава, че визията и стайлингът, както и сценичното поведение, също са от значение, затова отправя апел към всички да се постараят и да дадат най-доброто от себе си, за да спечелят предизвикателството.

 

КАТЕГОРИИ