Роксана снима феновете си в нов проект

Роксана снима феновете си в нов проект

Певицата, чието име в последните дни, медиите свързват най-вече с нов статут в личния й живот, изцяло е отдадена на своите професионални ангажименти. Наред с многобройните участия у нас и в чужбина, тя усилено подготвя появата на предстоящия си сингъл и видеоклип към него. Снимките предстоят съвсем скоро, а това бе повод певицата да покани феновете си да станат част от реализацията на лентата.

“Приятели, имам честта да ви поканя на снимките на новия ми видеоклип, към чисто новата ми песен, който ще се завърти в ефира на телевизия “Планета”. Датата на снимките е 14 юли 2016 година, а всеки, който пожелае да стане част от лентата трябва да е на възраст над 18 години. Освен млади момичета и момчета, ще се радвам и по-зрели хора да видя на снимачната площадка. С режисьора Йордан Петков обмисляме много интересни и забавни кадри и съм сигурна, че ще се забавляваме страшно много заедно. С нетърпение очаквам този ден и срещата си с вас. Мястото и часът на снимките ще Ви съобщя допълнително, след като станат ясни всички локации на клипа. Тук е момента да спомена, че във видеото ще участват няколко професионални модела, както и победителите от предизвикателството “Като две капки вода” - сладурите Румяна и Митко. Обичам ви!”, написа Роксана в официалната си страница във Facebook.

Почитателите на певицата вече са нетърпеливи да чуят новото й лятно предложение, а какво по-хубаво от това и да бъдат част от него.

КАТЕГОРИИ