Роксана залага на “Selfie”

Роксана залага на “Selfie”

“Има ли желаещи за Селфи”, попита Роксана в официалната си страница във Facebook и издаде, че това всъщност е заглавието на най-новата й песен.

“СЕЛФИ” е авторска песен по музика и аранжимент на един от най-добрите композитори в поп-фолк жанра Йорданчо Василковски-Оцко. За първи път работя с него и съм страшно доволна от крайния резултат. За текста за пореден път се оставих в ръцете на жената хит - Мариета Ангелова, която написа нещо страхотно за мен. Текста е закачлив и шеговит, но носи и послание особено към нежната половина от човечеството”, споделя певицата.

Само преди няколко дни Роксана засне и видеоклип на парчето с режисьора Йордан Петков. За място на снимките изпълнителката и екипът избраха красивия дунавски град Русе. В кадрите се включиха и много от почитателите на звездата, а тя разкрива, че по време на снимките е имало много емоции, шеги и настроение.

“На всички мои почитатели от Русе благодаря, че станаха част от новия ми музикален проект и прекарахме няколко страхотни часа заедно. Не може да си представите колко положително ме заредихте и направихте деня ми още по-прекрасен...Щастлива съм когато правя музика, когато снимам нов клип, но още по-щастлива съм когато знам, че ме обичате много и с нетърпение очаквате всяка моя следваща песен. Благодаря ви от сърце, по-чиста любов от вашата едва ли има, благодаря Ви, че ви имам. Обичам ви”, написа Роксана във Facebook.

КАТЕГОРИИ