Роксана записва дует със своя идол

Роксана записва дует със своя идол

След като изпрати една от най-успешните си години в своята музикална кариера, Роксана е готова за нови стойностни песни и колаборации. Певицата публикува снимка от звукозаписното студио и разкри, че много скоро ще е готова с два дуета.

“Работя на макс, записвам музика яко – два, от общо пет музикални проекта, са към своя финал, почти готови и предстои тяхната премиера. Единият дует е с неповторимата Ваня Вълкова. Искам да подаря една народна песен на онези мои почитатели, които години наред очакват такава песен от мен. Е, ще я имате скоро. Обещавам! Вече десет години съм на голямата сцена, а имам само една народна песен. Затова искам да подаря на почитателите на този жанр нещо красиво в наше изпълнение.”


Роксана разпали още повече любопитството на своите почитатели като загатна, че вторият дует ще е с певицата, заради която се е влюбила в музиката и песента.

“Приличаме си в много неща с нея, тя е моят учител и идол. Мариета Ангелова написа текста ни и предстои да запишем песента в студио. Една силна, стойностна песен, с още по-силно послание, което ще докосне всяко сърчице и ще оцените високо. Очаквайте и двата проекта много скоро, с цялата ни любов и професионализъм само за Вас“, откровена е Роксана.

КАТЕГОРИИ