Роля в киното изкушава АРТи

Роля в киното изкушава АРТи

АРТи е един от новите изпълнители в музикална компания “Пайнер“, който още с първите си проекти дава категорична заявка, че ще се нареди сред топ имената в музикалния живот у нас. Само преди седмица певецът представи своя нов проект “Граната“, а към днешна дата видеоклипът вече приближава 600 000 преглеждания в официалния YouTube канал на музикална компания “Пайнер” - PlanetaOfficial. Певецът признава, че е щастлив от добрия старт на парчето, особено след силната конкуренция, която е имала “Граната“ при появата си – в същата седмица премиера направиха новите проекти на Галена, Фики, Анелия и Джулия.
АРТи разкрива, че е заложил на лятно, свежо и модерно парче, което е мумбатон. Това е най-популярния стил в Америка в момента и той не крие пристрастията си към него. Казва още, че това, което прави сега адски много му харесва.

“В момента нямам колебания, знам какво правя, знам накъде вървя, чувствам се на място. Чувствам, че зад мен има екип от хора, подкрепа, което за един млад изпълнител е най-важното. Присъединявайки се към “Пайнер“ аз се почувствах наистина свободен да правя това, което искам. Виждам резултата, виждам, че аз като артист се развивам, което за мен е водещо. Виждам също и реакцията на хората – те се кефят на това, което правя и мога да кажа, че в съм супер ок със себе си“, споделя АРТи в свое интервю за предаването “ОколоСветско“.

Той е откровен, че е изцяло отдаден на музиката и новите си проекти, а от актьорското майсторство, което е изучавал, му липсва тръпката да се превъплъти в някакъв образ. Затова с удоволствие би се впуснал в едно различно предизвикателство – да играе в сериал или игрален филм. Тези, които харесват АРТи и неговата музика могат още този уикенд да го чуят и видят на живо. На 19 май изпълнителят ще бъде специален гост в Слънчев бряг.

КАТЕГОРИИ