Романтично морско парти и 200 светещи балона за Татяна

Романтично морско парти и 200 светещи балона за Татяна
Слушай в Стрийминг Платформите

Преди дни Татяна постави начало на новата си лична година, която по всичко личи, че ще бъде изпълнена с много щастие, любов и успехи. На рождения си ден певицата подари на почитателите си ремикса към “Добре дошла, Любов“, а появата на видеото бе съпътствана от многобройни комплименти и високи оценки за изпълнителката.

“Много модерно поп парче, свежо и подходящо за летният сезон“, “Клипът е супер летен и на високо ниво. Страхотен ремикс. Направо е като друга песен, страшно ми харесва - много добре се е получило“, “Радвам се, че правиш музиката, която чувстваш. Много добър и различен ремикс“, категорични са меломаните.

Тези думи истински зарадваха звездата на телевизия “Планета“ и направиха празника й още по-хубав. Но най-незабравима за нея ще остане изненадата, която й поднесе любимия човек. 200 светещи балона полетяха над морския бряг, а специален гост за тържеството на Татяна бе победителят от “Гласът на България“ - Георги Шопов, който я поздрави с любими хитове.

“На рождения си ден обикновено си правим равносметка какво сме постигнали и изгубили в живота си. Щастлива съм и горда със сина ми, защото най-важното като майка съм го постигнала. Научила съм го да обича, да уважава и да има амбиции в живота. Разстоянието помежду ни е голямо, но няма ден, в който да не си кажем колко се обичаме. Независимо от дистанцията, ние получаваме най-силната енергия между майка и син, дори далече един от друг. През изминалата година ме намери мъжът, с който минахме през различни етапи, но това, което и двамата разбрахме е, че любовта е по-силна от всичко и ние трябва да се борим за нея. Здрава съм и всички мои близки също. Мога да кажа, че наистина съм щастлива с моето семейство и любими хора, които ме обичат. Това е истинското богатство и ние трябва да го ценим“, споделя Татяна.

Почитателите на изпълнителката вече могат да гледат ексклузивния епизод на “Звездно“, в който тя разкрива душата си и издава какво ново предстои.

КАТЕГОРИИ