Росица Пейчева в плен на бориките

Росица Пейчева в плен на бориките

Росица Пейчева си взе кратка почивка и отиде на едно специално място в Родопите. То се казва Буйново и заради своя неустоим чар е не само ценно място за релакс, но и естествен декор в няколко от клиповете на певицата. Така например родопските песни от албума “Мечта” се реализирани в този красив планински оазис. Росица Пейчева е родопчанка и като човек от този край казва, че Родопите са различни. Нейното родно място е по-каменисто и там я няма онази специална магична енергия, която излъчват величествените борове.

“Мен ме дърпат бориките. Незаменимо е чувството, когато се разхождаш в гората и усещаш аромата на смола. Хората тук са много гостоприемни и ме гощават с различни родопски гозби”, споделя певицата за своята мини-почивка.


Росица Пейчева издаде пред www.planeta.tv, че следващата седмица й предстои още една лятна ваканция, която ще сподели със своите деца. Те ще си подарят незабравими емоции на морски круиз из гръцките острови.
И това ще бъде последната почивка това лято за Росица Пейчева, защото през август и септември работния й календар е запълнен с участия в цялата страна. Певицата ще радва с песните си и своето слънчево присъствие почитателите на българската народна музика.
   

КАТЕГОРИИ