Роксана: Благодаря Ви приятели, че ви има

Роксана: Благодаря Ви приятели, че ви има

На днешната дата – 11 януари в много страни по света отбелязват Международния ден на думата “Благодаря!“. Това е един хубав повод да изразим благодарността си към семейството, приятелите и въобще към хората, които ни заобикалят, а Роксана бе сред първите, които отправиха своя поздрав:

“Днес е Международния ден на прекрасната дума “Благодаря!”. Благодаря Ви приятели, че ви има“, написа изпълнителката в официалната си страница във Facebook.

Звездата на музикална компания “Пайнер“ не пропуска възможност да общува със своите почитатели – да се допита до тяхното мнение, оценки, препоръки, а също така и критики. Тя често осъществява и лайв чат, където всеки един може да сподели открито мнението си. Роксана признава, че е щастлива, че има любовта на феновете и тяхната подкрепа, а това ясно проличава и по успеха, който бележат нейните проекти.
Певицата е щастливка и в още едно отношение – тя се радва на прекрасно семейство, което й дарява искрена обич и е нейното вдъхновение да се отдаде на своето призвание – да радва хората с музиката си.

КАТЕГОРИИ