Рожденичката Преслава празнува с феновете

Рожденичката Преслава празнува с феновете

На 26 юни звездната рожденичка от каталога на музикална компания “Пайнер” е Преслава. Честитките към нея валят още от малките часове на деня, а хубавите думи от близки, приятели, почитатели и колеги я карат да се чувства обичана и щастлива. Преслава е изключително развълнувана, че тази вечер ще може да сподели личния си празник със своите многобройни фенове. Изпълнителката е специален музикален гост на отриването на парти сезон “Лято 2020” в Слънчев бряг, а домакин е The One Club. Със сигурност море от емоции и изненади очакват рожденичката, която пък е нетърпелива да представи на живо своя най-нов хит “Беден в сърцето”, който се радва на завиден интерес в мрежата.

Премиерата на официалното видео беше на 19 юни в личния канал на певицата в YouTube – PRESLAVA и само за броени часове се изкачи на върха в българския трендинг, където продължава да бъде и до този момент с над 1,5 милиона преглеждания. Меломаните са категорични, че чакането на “Беден в сърцето” си е заслужавало и затрупаха своята любимка с комплименти за хубавия проект, което е най-голямата награда за всеки един артист-изпълнител. 
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Преслава с пожелания за здраве, щастие, любов и да продължава да радва своите многобройни фенове с хубава музика!

КАТЕГОРИИ