“Русата и черната” – скоро в ефира на “Планета Фолк”

“Русата и черната” – скоро в ефира на “Планета Фолк”

Тази пролет една нова колаборация ще зарадва почитателите на българския фолклор. Формация “Паскалев – Пловдив” и дуета Калина и Невена се събраха, за да представят своя първи съвместен проект – “Русата и черната”. Изпълнителите записаха мелодията в края на месец март, а през изминалите дни те заснеха и видеоклипа, с който тя ще бъде представена в ефира на “Планета Фолк”. Режисьор на лентата е Петьо Картулев, а кадрите бяха реализирани в Конна база “Тракиец”. Музикантите изненадаха своите почитатели с няколко снимки, които предвещават една красива картина, в която ще се насладим на хубава природа, много музика и виртуозни изпълнители.

Дамите веднага получиха комплиментите на почитателите в социалната мрежа, които не крият очакванията си песента съвсем скоро да направи своята премиера.

“Очаквам поредната ви закачлива хубава песен”, “Прекрасни сте, много творчески успехи, светли и щастливи дни!”, гласят част от коментарите, а тяхната колежка Пепи Христозова допълва - “Много сте хубави! Очакваме ви”.

“Русата и черната” е по музика и текст на Иван Паскалев, който е създал игривото хороводно парче, специално за звънките гласове на момичетата. Самият Иван Паскалев определя новата песен като типична за стила на “Паскалев - Пловдив” и не крие надеждите си мелодията да грабне сърцата на публиката от първо слушане.

КАТЕГОРИИ