С Преслава и Галин в звукозаписното студио

С Преслава и Галин в звукозаписното студио

Един от най-дългоочакваните музикални проекти тази есен е дуета на Преслава и Галин. Хитовите изпълнителите се събраха, за да зарадват меломаните, а заглавието, на което залагат вече е официално потвърдено от тях и е “Така ни се пада“. Вълнението на феновете е огромно, нетърпението им също, а Преслава и Галин нажежават още повече музикалните страсти тези дни, като ни пренасят в звукозаписното студио. В официалния канал Preslava в YouTube вече може да бъде гледано видео, което разкрива интересни моменти от творческия процес по време на записа.

“Нямам търпение вече. Мисля си че този дует ще бъде бомба със закъснение. Ще се слуша от всички и навсякъде“, “Ще се чува не само в България, а и в чужбина. Хит, хит, хит. Успех“, “Фараонът и кралицата. Уникални сте. Успех на дуета ви. Нямаме търпение вече“, пишат най-запалените почитатели.

Дали Преслава и Галин са избрали ритмично и изпълнено със заряд парче или пък са предпочели по-баладично звучене, предстои да разберем, но едно е сигурно – че премиерата ще донесе много изненади.

КАТЕГОРИИ