С нов клип Райна посреща рождения си ден

С нов клип Райна посреща рождения си ден
Слушай в Стрийминг Платформите

На 30 септември рожден ден празнува Райна. Датата е специална не само за певицата, но и за нейните фенове, защото наред с личните вълнения, на този ден Райна често ги изненадва. Най-верните й почитатели си спомнят, че през 2001 година на 30 септември изпълнителката получи първата си голяма награда от фестивала “Пирин фолк“, а през 2014-та представи албума “Хубава си моя горо“. Тази година, на същата дата, Райна представя на публиката нов видеоклип. Той е озаглавен “Ой ле, Ружо“ и вече може да бъде гледан в YouTube канала Planeta Folk Official, както и в ефира на телевизия “Планета“.

Райна е щастлива, че може да зарадва своите почитатели точно сега, а за рождения си ден си пожелава:

“Здраве и дълъг живот за мен и близките ми хора! Късмет и много пътувания по Света и у нас... ЛЮБОВ, изпълнена с живот и ЖИВОТ, изпълнен с ЛЮБОВ“.


Телевизия “Планета“ заедно с Райна често е пътувала по света, затова подаръкът ни за нейния празник е филма от поредицата “Песен без граници“ - “С Райна по света“. В него хитовата изпълнителка си припомня най-екзотичните свои пътувания преди пандемията и интересните случки, съпътствали я в различни точки на Земята.
Музикална компания “Пайнер“ пожелава на Райна здраве и още много хитове, а телевизия “Планета“ - вълнуващи пътешествия до нови и любими дестинации!

КАТЕГОРИИ