С победа Фики стартира участието си в “Като две капки вода“ – Аll Stars

С победа Фики стартира участието си в “Като две капки вода“ – Аll Stars

Фики е първият победител в звездния маратон на “Като две капки вода“ - All Stars, който стартира на 22 февруари. С този успех изпълнителят на “Пайнер“ дава силно начало на своето участие в сезон 9 на шоуто за преобразяване. За дебюта си на сцената Фики бе избрал да влезе в образа на Дони и да изпълни песента “Уморени крила“:

“Една година по-късно отново имам възможността да бъда в това уникално шоу “Като две капки вода“ и на тази невероятна сцена, която подарява незаменими емоции! Много съм развълнуван. Ще дам отново максимума от себе си. За първия лайф избрах една моя много любима песен, която остава в историята на българската музика - “Уморени крила”. Дони е много е специфичен с поведението и жестовете си и ме чака доста работа“, сподели преди появата си в ефир Фики.


Певецът се справи фантастично с първата си артистична задача и с изпълнението си обра овациите както на публиката, така и на четиричленното жури. Той изправи присъстващите в залата на крака, а заедно с гласовете на другите участници и зрителите, той категорично спечели първата надпревара в шоуто. В следващото предаване Фики ще видим в ролята на Шърли Беси.
Наред с вълненията около “Като две капки вода“, певецът се радва на щастливи емоции в личен план. На 16 февруари рожденик бе неговият син, който навърши 3 години.

“Спомням си деня, в който чух, че Бог ще ме дари със син. Не мога да забравя мига, в който те зърнах и разбрах, че ще дам живота си за теб! Ти си моето ангелче и моят свят!
Бъди ми жив и здрав! Обичам те, щастие“, написа Фики в празничния ден.

Посланието бе придружено от фотосесия с малкия Тони, а публикацията за кратко обиколи социалните мрежи и събра над 15 000 лайка в профила на Фики в Instagram.

фотографи: Красена Ангелова, Виктория Сиракова

КАТЕГОРИИ