Само ден до големия концерт на Веселин Маринов

Само ден до големия концерт на Веселин Маринов

Започна обратното броене до началото на грандиозния спектакъл на Веселин Маринов, под надслов “35 години на сцена”. На 30 ноември шлагерният изпълнител за първи път ще изнесе самостоятелен концерт в най-голямата концертна зала в България “Арена Армеец”. Сцената вече е готова, а равносметката е 18 камиона техника, екип на 3 смени, 210 кв. метра видеостена...

Стотици са хората, ангажирани с организацията и подготовката на този много специален юбилеен концерт. Изпълнителят от дни репетира със своя оркестър и няколко балетни формации. В концерта по традиция ще се включат и големи приятели музиканти, сред които Красимир Гюлмезов, Светослав Лобошки, Пламен Велинов и др. Една от изненадите за публиката е съвместното изпълнение на Веселин Маринов и Атанас Стоев на авторската песен “Слънце зайде”, написана от ръководителя на оркестър “Канарите”.

От това личи, че налице са всички предпоставки за един невероятен празник на българската музика и за всички почитатели на Веселин Маринов. Певецът е перфекционист и е помислил и за най-малките детайли в спектакъла “35 години на сцена”, всичко в чест на Нейно Величество Публиката.

КАТЕГОРИИ