Със стилно парти Росица Пейчева отбеляза 30 години на музикалната сцена

Със стилно парти Росица Пейчева отбеляза 30 години на музикалната сцена

Със стилно парти в духа на българските традиции, Росица Пейчева отбеляза 30 години на професионалната музикална сцена. Певицата избра за място на тържеството едно специално за нея място – хотел “Росица“ в с. Лилково, където от 3 години насам реализира своите видеоклипове. Уютът и топлината на комплекса, разположен в Родопите, са напълно в унисон с атмосферата, която Росица Пейчева искаше да подари на своите гости. Тържеството бе в тесен кръг, като на него присъстваха най-близките хора на изпълнителката, поради епидемиологичната обстановка в страната и въведените противоепидемични мерки.

“Щастлива съм, че посрещам 30-та си творческа годишнина заедно с най-скъпите за мен хора. Вече 14 години съм самостоятелен изпълнител на музикална компания “Пайнер“, на чието ръководство искам да благодаря за безрезервната подкрепа и вяра в мен през всички тези години. Благодаря и на моите родители, на които дължа зараждането на интереса и любовта ми към музиката, както и на публиката, която е мое вдъхновение и коректив през цялото това време.“

“Изказвам своята признателност още на моето семейство, както и на всички професионалисти, с които заедно вървим по този път вече толкова години – на тонрежисьора Огнян Тодоров, който най-добре познава способностите на моя глас, на доц. д-р Данка Цветкова, на танцова формация “Етноритъм“, на режисьора Радослав Георгиев, на гримьора Борислав Соколов – Бони, на снаха ми Роси Илийска, която създава уникалките стилизирани костюми, с които публиката ме вижда, на моята фризьорка Ангелина Тоскова, на домакините от хотел “Росица“, както и на учредителките на моите фен клубове в Златоград и Асеновград – Албена Мостабашова и Мими Тодорова“, споделя с вълнение Росица Пейчева.


Своя празник тя откри с изпълнение на заглавната песен от новия й албум “Заспало е челебийче“, последвана от още няколко мелодии. Финал на официалната част даде голямо хоро, което обедини всички гости на дансинга, след което DJ-ят Мирослав Ангъчев даде начало на неформалното тържество с любимата песен на Росица Пейчева и съпруга й Николай - I Will Always Love You на Уитни Хюстън.

За визията си Росица Пейчева бе заложила първо на традиционна родопска носия, която след това смени с елегантен стилизиран тоалет. Звездата на телевизия “Планета Фолк“ признава със задоволство, че по този повод е успяла да осъществи и една голяма своя мечта – да види цялото си семейство в родопски носии.

 

КАТЕГОРИИ