Сцената прави Веселин Маринов щастлив

Сцената прави Веселин Маринов щастлив

На 23 и 24 ноември Веселин Маринов събира своите верни фенове за два концерта – представяне на албума “Представи си...“. Отново до него ще застанат музикантите, с които през лятото обикаляха България и радваха публиката. В навечерието на спектаклите певецът е откровен в интервю за водещ всекидневник:

“Решихме на концертите да присъства отново тази прекрасна акустична серия от песни, която направихме миналата година с китаристите. Отново ще поканя тези елитни български музиканти и ще изпълним други балади от репертоара ми. Това ще е като втора част на концерта. Сцената ще се е завъртяла, оркестърът ще е подреден по съвсем различен начин, ще бъде много запомнящо се”.

Самостоятелни концерт в зала 1 на НДК Веселин Маринов прави от 1995 година и това го зарежда с много емоции, без които не може. Миналата година “Арена Армеец“ пък бе мястото на тази музикална среща. По традиция зрителите на телевизия “Планета“ ще видят спектакъла по време на Коледните празници. Тогава и бТВ ще излъчи запис на концерта.
“От години неизменно визуално присъствам на Коледната трапеза с моите концерти.  Тогава всички са си вкъщи със семействата си около празничната трапеза, затова благодаря на ръководството и на двете телевизии за отношението към мен и уважението през годините“, казва Веселин Маринов.
Певецът не крие, че най-добрият съветник сега има в лицето на своята дъщеря Йоанна:

“Тя израсна с моите песни, затова до днес ние си имаме една традиция. Всяка нова песен слушаме в колата, докато пътуваме без посока из града. Усилваме я силно и я слушаме 3-4 пъти един след друг. Тя гледа през прозореца, не говори. Чак след това коментира. В нейно лице имам един много добър критик, който не се притеснява да каже и резервите си. Много съм ѝ благодарен”, споделя още певецът и допълва, че в живота му вече има и друга жена, чието мнение също вече много важно за него.

Препълнената зала на концертите показва, че Веселин Маринов се радва на огромната любов на своите почитатели, а единственото, което самият той си пожелава е:

“За мен най-хубавият подарък е здравето. Така че това е най-хубавото, което човек може да получи – хората му да са здрави. В професионален план пак здравето е най-големият подарък, който си пожелавам, за да мога да реализирам безкрайните си идеи”.

КАТЕГОРИИ