Семейна телевизионна Коледа от “Планета“

Семейна телевизионна Коледа от “Планета“

Верни на традициите, че Коледа е един хубав семеен празник, “Планета“ ТВ, “Планета Фолк“ и “Планета HD” насочват своите програми към тези ценности. Хубава музика от любими изпълнители ще звучи този уикенд в ефира. Безспорно кулминацията тази Коледа ще бъде премиерата на концерта на Веселин Маринов “Представи си...“ на Бъдни вечер от 20:00 часа по “Планета“ ТВ и от 22:00 часа – по “Планета HD”. Двата телевизионни канала ще представят най-вълнуващите и чувствени песни на звездите на музикална компания “Пайнер“, включени в “Една нощ в Приказките“.

Телевизия “Планета Фолк“ тази Коледа също ще заинтригува почитателите на българската народна музика. Програмата ще бъде изпъстрена с много телевизионни премиери на нови фолклорни заглавия. Началото бе поставено от Фики на Игнажден с проекта “Не казвай любе / Земи огин, запали ме“. Оркестрите “Плам“ и “Пловдив“ също се включват в музикалния маратон, следвани от Иван Дяков и неговата дъщеря Ивана Дякова.

Естествено всички изненади няма да научите още сега, защото сме сигурни, че ще следите “Планета Фолк“. Има и защо – в дните от 22 до 25 декември от 21:30 часа ще ви пренесем в емоцията на концерта “25 години “Пайнер“ с участието на най-обичаните и популярни изпълнители на българска народна музика.

Рожденичката Пепи Христозова ще зарадва своите почитатели с музикалната програма “Моминство е цвете“ на 26 декември, а ден по-късно в празника се включва и Славка Калчева с песните, включени в програмата “Орис“.
Коледното настроение ще владее зрителите и в дните между Коледа и Нова година, защото “Настроение в ритъм“ от Николай Славеев, “Милувка от Родопите“ от Росица Пейчева и “За верни приятели“ от Нелина са поздрав към почитателите на фолклора.

КАТЕГОРИИ