Семейството на Здравко Мандаджиев на кукерско шествие в Асеновград

Семейството на Здравко Мандаджиев на кукерско шествие в Асеновград

На Сирни Заговезни в Асеновград има традиция да се провежда кукерско карнавално шествие, а сред гостите бе Здравко Мандаджиев със своето семейство. Участниците в шествието са облечени най-причудливо и представят различни образи, а сред кукерите тази година бе и синът на изпълнителя – Димитър. Момченцето вече е на година и осем месеца и всекидневно открива нови интересни забавления, част от които свързани с нови познания за света.

“Ние сме тези, които трябва да съхраним традициите и да ги предадем на нашите деца”, признава Здравко Мандаджиев.

Освен вече като баща, изпълнителят предава на младите и своите знания като музикант. Той е преподавател в СОУ “Св. Св. Кирил и Методий”, а сред вече популярните му възпитаниците са талантливите фолклорни певици Калина и Невена. Тези дни негови ученици отново получиха два златни медала на Национален конкурс в Казанлък. Певецът е изключително щастлив и признава, че преподавателската дейност му носи много позитивни емоции и удовлетворение, имайки предвид, че е свързана и с най-голямата му любов – музиката.
По отношение на своите нови проекти, Здравко Мандаджиев споделя пред телевизия “Планета”, че вече завършва работата по своя нов албум и се надява той да бъде на музикалния пазар още тази пролет.

снимки: Венелин Добрев и личен архив

КАТЕГОРИИ