Сестри Диневи: Музиката е начин да изразим себе си

Сестри Диневи: Музиката е начин да изразим себе си

За какво си мечтаят Сестри Диневи, ще научите в рубриката “Планета Блиц”. Миглена разкрива, че нейните мечти я отвеждат на различни места по света и на различни сцени. Тя искрено се надява, че един ден ще й се случи нещо вълнуващо и приказно. Диляна пък споделя, че нейните мечти в професионален план са свързани най-вече с музикалните проекти.

“В личен план мечтите ми са свързани с моето семейство, с дъщеря ми, да сме здрави, много щастливи и да ни се случват само хубави неща.”

Двете сестри си спомнят за първите си стъпки в музиката. И докато за Диляна Динева всичко започва, когато е на 9 години, то нейната сестра започва да пее доста по-късно:

“Започнах да ходя на уроци при народната певица Динка Русева, много се вълнувах и не можех да спя, когато знаех, че на следващия ден ще имам урок и ще науча нови песни”, казва Диляна.

“Моето начало в музиката започна в един малко по-късен етап, не от самото детство. Моята сестра ходеше на уроци при народната певица Динка Русева, аз също я придружавах, знаех всички песни, но нито веднъж не се осмелих да запея. Малко по-късно в училище имахме преподавателка, която ме чу и каза, че аз също имам талант и трябва да продължа да го развивам”, допълва Миглена.


За двете певици музиката е начин да изразят себе си. Те са единодушни, че тя е богатство, което отразява душата на човек. Признанието за тях е в аплодисментите на публиката по време на концертните им изяви и по съборите, в многобройните автографи, снимки и незабравими срещи с почитателите на фолклора. Любовта пък е най-прекрасното чувство, което дава смисъл на живота им, дава им сили и вдъхновение.

КАТЕГОРИИ