Сестри Диневи споделиха любим семеен момент

Сестри Диневи споделиха любим семеен момент

В началото на първия есенен месец, Сестри Диневи представиха песента “Корени“, която носи специални емоции за тях. Предложението безспорно докосна и публиката, а това донесе много творческо удовлетворение за изпълнителките.

“Искрено благодарим на всички колеги, приятели и почитатели, които ни поздравиха за новата ни песен “Корени”. Сърцата ни останаха в тази песен и сме щастливи, че се припознавате в нея. Благодарим за хубавите думи, трогнати сме“, споделиха с вълнение Диляна и Миглена Диневи.


Но освен тази публикация, вниманието на почитателите им бе привлечено и от снимка, за която певиците признават, че е любимият им кадър от новото видео. На нея момичетата позират със своята майка Светла, която прави телевизионен дебют именно за снимките на видеоклипа към “Корени“. Припомняме Ви, че лентата е реализирана край Мъглиж и е едно красиво визуално допълнение към посланието на песента.

А лятото, освен с подготовката на тази песен за Сестри Диневи, бе пълноценно и изпълнено с хубави преживявания. Откровено изпълнителките признаха, че не им се иска да се разделят с този сезон, но посрещат есента с много позитивна нагласа и нови творчески идеи.

КАТЕГОРИИ