Сезонът започва с хитовете на “Пайнер”

Сезонът започва с хитовете на “Пайнер”

Броени дни остават до появата на музикалния пазар на новата лятна компилация от музикална компания “Пайнер”. “Payner Summer Hits 2015” включва 14 горещи предложения с гласовете на 16 от изпълнителите на компанията. От първо слушане прави впечатление различния подход и новаторските решения в новите проекти на звездите. И “Генерал” на Анелия, “Аматьорка” на Преслава, “Градът работи за мен” на Джена са изненада за феновете с оригиналните си музикални реализации. В тази линия са и новите предложения на Райна “Няколко рокли”, която прави интересен експеримент с текста, на Димана “Викай смело”, на Кали “Поздрав” и “Аз съм” на Илиян. Със силни заглавия участват и новите имена на компанията Фики с “Бум”, Ваня с “Принцеса” и Мария Петрова с “Изигра ме”.
С лятно настроение надъхва и динамичното парче на Соня Немска “Рока-лака”. Три от песните в “Payner Summer Hits 2015” са дуетни - “В твоите очи” на Галена и Деси Слава, “Вземай задължително” на Яница ft. Константин и “Роклята ти пада” на Галин ft. Яница.
Осем от композициите в компилацията са дело на македонския хитмейкър Йорданчо Василковски - Оцко, с по две песни са представени Даниел Ганев и Николай Пашев, а с по една - Кости Йонита и Иво Моллов. Всички от 14-те заглавия, включени в “Payner Summer Hits 2015”, имат заснети видеоклипове, което освен като гаранция за отличното им качество, дава възможност и за видеодискотеки и много настроение през целия летен сезон.

КАТЕГОРИИ