“Силата Любов” за рожденичката Росица Пейчева

“Силата Любов” за рожденичката Росица Пейчева

За рождения ден на Росица Пейчева, на 5 август от 19.30 ч., телевизия “Планета Фолк” ще представи музикалния филм “Силата Любов”, заснет в сърцето на Родопите. Той включва три нови песни, които обичаната изпълнителка поднесе това лято на ценителите на българския фолклор. Росица Пейчева сподели пред www.planeta.tv, че е изключително поласкана от отзивите за новата продукция, които получава всекидневно:

“Може би, това е най-доброто изпълнение на “Сите девойчиня”, което съм чувал! А мариовската носия все едно за теб е създадена! Браво, Браво!”


И още един коментар, но този път за другата музикална перла на Росица Пейчева, “Гледай ме, гледай, либе”, който също е красноречив за високата оценка на публиката:

“Чух новата ти песен и много се развълнувах, защото си я изпяла, както се пее от старите хора в Македония. И моят дядо беше от този край и я пееше точно така.”

“Събрали са се, събрали” е емблематична родопска мелодия, много специална за Росица Пейчева, още повече, че в нея участват шаферчетата от сватбата, Ивайла и Крум Карабойчеви. Малката госпожица е ученичка на певицата, която не пести суперлативи за нейния талант.

Днес рожденичката ще празнува в тесен кръг, а за целта е организирала градинско парти в къщата на своите родители в Асеновград. Менюто включва рибни ястия и салати, а десертът е любимата френска селска торта на изпълнителката, домашно приготвена от една от гостенките.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета Фолк” честитят рождения ден на Росица Пейчева с пожелания за здраве, любов и още много хубави народни песни!

КАТЕГОРИИ