Синът на Здравко Мандаджиев тръгва по неговите стъпки

Синът на Здравко Мандаджиев тръгва по неговите стъпки

На 20 ноември рожденик бе малкият син на Здравко Мандаджиев. Поводът бе отбелязан в тесен семеен кръг в домашна обстановка.

“Имахме планове на 21 ноември да направим и кръщене на Цветан, който тази година навърши една годинка, но заради ситуацията решихме да отложим събитието за по-нататък. За сметка на това пък организирахме семейно тържество и прощъпулник у дома, защото празникът съвпадна с първите самостоятелни крачки на нашият син“, споделя пред planeta.tv. Здравко Мандаджиев.


Изненадата за всички бе голяма, а със сигурност и много приятна за родителите на малчугана, защото както повелява традицията, Цецко трябваше да избере предмет, който да символизира бъдещата му професия. А той се спря на микрофона, което е категорична заявка, че малкият ще тръгне по стъпките на популярния си баща. Вълнение и много радост можеха да бъдат видяни в очите на семейството, което запечата специалният момент в прекрасни фотоси.

В музикален план Здравко Мандаждиев издава, че подготвя доста нови неща, с които се надява да изненада приятно своите почитатели.

 

КАТЕГОРИИ