След България “Аре, дай му“ с премиера и в Европа

След България “Аре, дай му“ с премиера и в Европа

Своята премиера получи най-новото заглавие на Денис и Game Over - “Аре, дай му“. Песента е поредния музикален проект на изпълнителя в последните месеци, който има всички шансове да се превърне в един от музикалните лидери на клубната сцена у нас този сезон. Сингълът е по музика и текст на Денис и Game Over, а бийтът е дело на Game Over. В официалния канал на телевизия “Планета“ в YouTube – PlanetaOfficial феновете веднага се включиха с коментари, а повечето от тях са категорични, че момчетата отново са се справили перфектно и са предложили хит. Ефектният видеоклип, заснет от режисьора Ивайло Спасов, също допринася повече зрители да обърнат внимание на проекта.
Самият Денис сподели пред www.planeta.tv, че този път са заложили на нещо доста по-различно като звучене, изпълнение и визия, но все пак са се постарали да продължат линията, поставена от тоталните им хитове “Moroko” и “Китайка“.
Още този уикенд “Аре, дай му“ ще получи и европейска премиера, защото Денис ще бъде музикален гост в Германия на 7 април. Концертът му в Офенбах на Майн отново ще бъде със специалното участие на Adnan Beats & Game Over.

КАТЕГОРИИ