СледКубинска носталгия владее Райна

СледКубинска носталгия владее Райна

Първите щъркели вече се завърнаха в България от топлите страни, а това е сигурен предвестник, че зимата безвъзвратно си отива. Като щъркелите от различни топли дестинации у нас се завръщат и звездите на телевизия “Планета”. Най-голямата пътешественичка в “Пайнер” – Райна, също се прибра в Родината след близо два месеца, прекарани в Куба. С карибски загар и заредена с много емоции, звездата на телевизия “Планета” се готви за срещите си със своите почитатели.

Първият клубен концерт на Райна след завръщането й от Куба е в Търговище на 2 март. Наред с големите си хитове в поп-фолка, изпълнителката няма да пропусне да представи и някоя нова мелодия, научена на острова на Фидел Кастро. Почти е сигурно, че Райна ще се изкуши да покаже пред гостите и стъпките от горещ карибски танц, танцуван с едни от най-добрите на дансинга в Куба.
“7 седмици в снимки” озаглави Райна своя фотоалбум, с който направи съпричастни своите почитатели с вълненията си от Куба. А ден след прибирането си в България сподели с тях в социалната мрежа своята “СледКубинска депресия…”

Освен като голям пътешественик, певицата е известна и със своята страст към нови знания и откриване на нови хоризонти. В Хавана Райна бе на интензивен курс по испански език, който завърши с диплома, а това й отваря път към следващо езиково ниво. Само няколко дни преди да от отлети за Карибите, изпълнителката засне нов видеоклип, чиято премиера но “Планета HD” и “Планета” ТВ предстои съвсем скоро. Така Райна категорично ще заяви завръщането си на телевизионната и концертна сцена в България.

КАТЕГОРИИ