Слънце, плаж и Коледно барбекю за Карлос в Нова Зеландия

Слънце, плаж и Коледно барбекю за Карлос в Нова Зеландия

Нетрадиционна и много различна ще бъде тази Коледа за Карлос. След 40 часа полети от Европа до Австралия, с няколко прекачвания, изпълнителят вече е в Нова Зеландия, където ще посрещне празниците. Карлос вече се наслаждава на красивата природа и лятото, като сподели част от емоциите, които го съпътстват и с читателите на сайта www.planeta.tv.
Изпълнителят на “Имам само едно сърце” разкрива, че в Нова Зеландия всичко е прекрасно, чисто и подредено. Отново има същите коледни украси, както и при нас, но разликата е, че Коледа се посреща на плажа с барбекю.

“Българите са си българи навсякъде, ние сме си ние, дори и тук... С моите приятели, които си живеят от много години тук, ще празнуваме по български. Събрахме се с руснаци и българи на домашно парти с голяма шведска маса, за която всеки носеше по нещо от себе си. Вечерта беше прекрасна, като всеки трябваше да изпее по нещо, а аз им изпях “Тихо се сипе първият сняг”.. Беше изключително забавно и носталгично”, разказва част от преживяванията си Карлос.


Певецът признава, че това е първата година, в която ще посрещне тези празници на топло и със сигурност още първите часове на Новата 2016 ще му донесат много незабравими моменти и спомени.

КАТЕГОРИИ