Снежната пролет вдъхнови звездите на “Планета”

Снежната пролет вдъхнови звездите на “Планета”

Днес е Благовещение, денят за който се вярва, че слага началото на истинската пролет, денят на Благата вест. Зареден е с много надежда, а точно тази година тя ни е необходима повече от всякога. Нищо, че навън зимата се върна, нищо, че стоим вкъщи, спазвайки карантината, доброто настроение и вярата не бива да ни напускат. С много оптимизъм ни зареждат и популярните лица на България. Звездите на телевизия “Планета” не спират да ни изненадват и така да радват своите последователи в социалните мрежи. Снежната пролет провокира някои от тях да публикуват снимки от кратките моменти, когато са навън.

Дамян Попов шеговито пита: “Та какъв казвате е сезона?”, а Ани Хоанг прикани: “Остани си вкъщи… То няма никой по улиците”. Категоричен е и Денис Теофиков: “Отивам си вкъщи!”, а Галин нагледно показва, че когато ни се налага да излизаме навън, е добре да ползваме маски и така да пазим не само себе си, но и другите край нас.

Тийн-идолите Данна и Кирил Атанасов, които имат и съвместна песен – “Как ще си простиш”, припомнят, че чистият въздух никога не е излишен, така че по-често трябва да проветряваме домовете си. За спортна натура като Джулия, карантината я провокира да търси алтернативни форми за тренировки. Певицата е оптимистично настроена, но е категорична: “Желая на всички в най-скоро време отново да можем свободно и спокойно да бъдем #навън, но за сега Ви желая търпение, спокойствие и хармония #удома.”

“Изпращам любов… Липсвате ми” – така Галена се обърна към своите последователи в социалните медии, а Ивана на крие, че: “В тази извънредна ситуация имам време да свърша нещата, които отлагам от години и да пренаредя оттук нататък приоритетите си.” Емоционална е и Глория, която след като пя свои песни в Instagram на феновете, се обърна към тях: “Много топлина и позитивна енергия от снежна София Ви изпращам!” А ние ще завършим с откровението на Ваня, защото вярваме, че можем да се справим с всякакви несгоди в живота си: “Този, в чиято душа свети слънце, ще вижда слънце и в най-мрачния ден…” Честит празник!

КАТЕГОРИИ