Солистката на Виевска фолк група – Нели Узунска празнува рожден ден днес

Солистката на Виевска фолк група – Нели Узунска празнува рожден ден днес

В днешния празничен ден – Еньовден, освен именици в музикална компания “Пайнер” има и една звездна рожденичка. Това е солистката на Виевска фолк група Нели Узунска - Драмалиева, която вече се радва на многобройни честитки и пожелания от своите близки, приятели и колеги. Празникът със сигурност ще бъде много емоционален, защото освен със своето семейство, Нели ще празнува и с колегите си от формацията, която мнозина определят като лицето на Родопите. Тържеството ще се състои в родния град на певицата – Смолян, а сред най-важните гости ще бъде нейната дъщеричка Рая. Паралелно с хубавите лични емоции, Виевска фолк група се радва и на многобройни участия и срещи с почитателите на народната музика. Формацията е чест гост на различни празници и събори в цяла България, а сънародниците ни, живеещи в чужбина, също се надяват на скорошна среща с Емил Узунски и неговия оркестър.
В момента обаче музикантите са съсредоточили целия си творчески потенциал и усилия в създаването на три нови мелодии, които да поднесат на публиката до края на 2016-та. Следващата година ще бъде емблематична за Виевска фолк група, защото през 2017 г. формацията ще отбележи 40 години творческа дейност. Това е повод за много изненади, които музикантите ще посветят на своите почитатели.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Нели Драмалиева и й пожелават много здраве, хубави емоции и да продължава да ни радва с хубави песни.

Снимки: Фолклорно Ателие Бозов Стил

КАТЕГОРИИ